Ετοιμάσου για την παραλία χωρίς «σωσίβιο»!

Σώμα με επίπεδη κοιλία, μέση δακτυλίδι και χωρίς ψωμάκια, ίσως να είναι το όνειρο κάθε γυναίκας! Απαλλαγή απο την κοιλιά και το σωσίβιο, ίσως το όνειρο κάθε άντρα!

¨Ονειρο θερινής νυκτός ή μήπως όχι;

Για την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου, χρειάζεται υγιεινή διατροφή και πολύς ιδρώτας στο γυμναστήριο. Δυστυχώς όμως, πολλές φορές όσο και εάν προσπαθούμε, σε κάποια σημεία του σώματος μας έχουμε τοπικό λίπος που δεν λέει να χαθεί. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι στα συγκεκριμένα σημεία υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός λιποκυττάρων σε σχέση με το υπόλοιπο μας σώμα λόγω γονιδιακής προδιάθεσης.

Καθημερινά αρκετοί άνθρωποι αναζητούν μια γρήγορη και εύκολη λύση για να απαλλαγούν από το τοπικό λίπος και να βελτιώσουν το σώμα τους.  Η λιποαναρρόφηση είναι η πλέον ενδεδειγμένη θεραπεία για αφαίρεση τοπικού λίπους. Οι περιοχές όπου μπορεί να γίνει λιποαναρρόφηση είναι στο πηγούνι (διπλοσάγωνο), στην κοιλία ( ψωμάκια και σωσίβιο), στους γλουτούς, στα χέρια και στα πόδια. Στους άντρες μπορεί επιπλέον να εφαρμόστει στην περιοχή των μαστών σε άτομα με γυναικομαστία.

Η λιποαναρρόφηση  δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος  και δεν ενδείκνυται ως θεραπεία της παχυσαρκίας. Επίσης δεν είναι θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας αλλά συμβάλει στη βελτίωση της.

Στα χέρια ενός έμπειρου Πλαστικού Χειρουργού, η λιποαναρρόφηση είναι μια ασφαλής μέθοδος αφαίρεσης λίπους, χωρίς ιδιαίτερο πόνο και στις πλείστες περιπτώσεις δεν χρειάζεται  διανυκτέρευση στη κλινική.