Όμορφα χείλη, εύκολα και απλά!

Τα χείλη αποτελούν ένα σύμβολο θηλυκότητας και ομορφιάς. Αρκετές κοπέλες που δεν είναι ευχαριστημένες με το σχήμα και το μέγεθος των χειλιών τους, θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους, αλλά τρέμουν στην ιδέα ενός αποτελέσματος Duck Face!

Με ποιό τρόπο μπορώ να αλλάξω το σχήμα και τον όγκο των χειλιών μου;

Ο τρόπος για να βελτιώσεις το σχήμα και να αποκτήσεις αισθησιακά χείλη είναι με ενέσεις υαλουρονικού οξέως. Ένα ποιοτικό προιον υαλουρονικού οξέως για χείλη, το οποίο  είναι μαλακό και ελαστικό υλικό,  έχει την ιδιότητα να αυξάνει τον όγκο και παράλληλα να δίνει ένα φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα.

Φοβάμαι μην αποκτήσω ένα μόνιμο Duck Face!

Ένας έμπειρος Πλαστικός Χειρουργός, θα σεβαστεί τις αναλογίες του προσώπου σας και θα προσθέσει όσο υλικό χρειάζεστε για να αποφευχθεί τυχόν υπερβολικό αποτελέσμα. Ο σεβασμός στην αναλογία άνω και κάτω χείλους και η σωστή έκχυση του υλικού είναι το μυστικό για να αποφύγετε ένα Duck Face.

Ποια είναι η διαδικασία εφαρμογής υαλουρονικού οξέως στα χείλη;

Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί λίγα λεπτά. Μπορεί αρχικά  να χρησιμοποιηθεί τοπικά αναισθητική κρέμα, ώστε να γίνει εντελώς ανώδυνη η διαδικασία και εν συνεχεία το υαλουρονικό οξύ εγχύεται με τη μορφή ένεσης εντός των χειλιών. Μετα τη διαδικασία μπορεί να εμφανιστεί ήπιο οίδημα στην περιοχή,το οποίο υποχωρεί σε 24 ώρες. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο, και έχει διάρκεια περίπου 10-12 μήνες.